skip to Main Content
Fishmadman newsletter

Hej fluefiskere – og velkommen til det første nyhedsbrev i 2017
I dette nummer af nyhedsbrevet

  • Den nye Fishmadman butik
  • Riffling hitch rørflue – lidt ligesom at bygge miniaturemodeller
  • Nye ting i butikken
  • Ny Fishmadman

Velkommen til endnu et nyhedsbrev fra os på Fishmadman – Vi har haft frygtelig travlt med at bygge vores nye webshop og har udskudt nyhedsbrevene, så vi kunne passe den store åbning af vores butik ind i den seneste udgave.

Alting tog meget længere tid end forventet (som det normalt gør) – Men vi er stolte af at kunne invitere dig og alle andre læsere ind i den nye og forbedret, fiskeagtige butik … En fisker butik ligesom vi ønsker fiske butikker skal være – fuld af fiskefotos… teknisk information, tips og tricks.

Vi håber du kan lide vores butik og måske drage fordel af vores store åbning udsalgsalg

Knæk & Bræk Jesper & Per

Den nye butik...endeligt

fishmadman web shop

Efter syv måneders kedeligt arbejd, er det endelig lykkedes os at få den nye Fishmadman-webshop klar – Vi er stolte af at, kunne invitere dig indenfor for at se de mange spændende sider med information om fluer og fiskeri – For at fejre denne Fishmadman-milepæl, har vi besluttet at tilbyde 10% rabat på alle varer i butikken – Dette skulle give alle nyhedsbrevet læseren en fair chance for at købe nogle af deres foretrukne fluer og måske prøve nogle nye.

Brug rabatkode 10today ved kassen og få 10% rabat på alle varer
Kode virker fra den 11. marts til den 31. marts 2017

Think Like A Trout

Det er ikke bare at lave et hul i et plasticrør

Jeg bliver ofte spurgt om; hvordan man afsætter hullet på en riffling hitch rørflue? Skal hullet være lige på 90 ° eller i en vinkel? – Skal man blokere hullet i frontenden af fluen?

Disse ting er ikke noget man kan svarre entydigt på – Det kommer nemlig an på; hvordan din hitch flue er lavet, hvilket type rør den er bundet på, hvor lang fluen er – og ganske sikkert også andre faktore.

At binde en velfungerende riffling hitch flue er i virkeligheden som at; bygge en minuture flyver eller båd – Hvis du først har bygget en der virker helt perfekt…så skal der næsten ingen forandring til før – den ikke virker mere.

Følg med, imens vi fortæller om vores ider og tanker omkring den fantastiske riffling hitch rørflue

Vi prøver at finde en formel til riffling hitch rørfluer

De riffling-hitch fluer vi producere på Fishmadman er baseret på een model, der hele tiden har vist sig effektiv – Vi tog denne fluen til en skibsingeniør for at se, om han kunne se en videnskabelig forklaring på denne lille rørflue

Læs mere om avanceret modelbygning og kompleksiteten ved de forskellige dynamiske kræfter der er involveret i noget så simpelt som en riffling hitch flue.

Nye ting i butikken

Ska-Opper Flash:Black

Wake flue ændringer
Sammen med vores team af Steelhead fluefiskere, har vi lavet nogle overordnede ændringer til nogle af vores steelhead fluer.
Det handler om størrelse og farve.
Tag et kig på de fluer vi har ændret

Tube Ska-Opper og Dragon Gurgler

Eva foam for wake flies

Samling af 14 flotte farver EVA skumplader
Vi er en mindr fluebinding virksomhed – og vi har ikke råd til at købe alt det materiale, vi skal brug i store mængder – men vi har brug for en stabil forsyning af EVA skum (Skumplader) til vores wake fluer så vi købte store kasser med det mest perfekte materiale.
Ikke kedlige legetøjs-butik farver men alle de rigtige farver, som vi ønsker til vores fluer. Vi havde også brug for fluorescerende farver – klare lyse farver i 2 – 3 i millimeter tykkelse

Se dette fantastiske skum i vores butik

EVA close cell foam for mouse fly

Mere skumplade…
Til vores muse-fluer har vi købt 6 mm. skumplader i to farver Se dem her

Iridecent Sunray Shadow flies

Iridescent Sunray Shadow Series
Vi lovede jer at have de nye iridescent Sunray fluer klar til den nye sæson nu er de klar i alle farver. Benyt dig af muligheden imens de stadig er på lager Se her

Jim Jorgensen Fishmadman

Jim Jørgensen tager over efter vores gamle ven Kim Nyborg, som desvære døde denne vinter

Ny Fishmadman...

Jim er den nye fyr hos Fishmadman – Men en erfaren fluefisker, der foretrækker; tørfluefiskeri efter ørred og stalling, gedefluefiskeri og uger af saltvand fiskeri efter GT’s

Jim er nu en del af Fishmadman da vi har brug for hans store evner udi fluebinding, især de færdigheder der har været med til at skabe nogle af Skandinaviens bedste gedde fluer – Hvis du har behov for rådgivning om gedderfluebinding og geddefluefiskeri i Skandinavien … så er det Jim du skal snakke med

Jim er ansvarlig for produktudvikling på flere af vores fluetyper

 

Med et ønske om en god sæson fra Fishmadman

salmon on riffling hitch
Back To Top